درخواست تابعیت کانادا

دریافت شهروندی کانادا

در طی ده سال گذشته، کانادا ۱،۷۰۰۰،۰۰۰ مهاجر پذیرفته است و در سال ۲۰۱۶، ۱۴۷ هزار و ۸۰۰ نفر شهروندی کانادا را دریافت کرده اند.

شهروندی کانادا به سه گروه تعلق می گیرد:

  1. هر فردی که از پدر یا مادر کانادایی در هر جای دنیا متولد شود، کانادایی است. * نکته: در مورد فرزندان کانادایی هایی که به روش مندرج در بند ۳ این نوشتار تابعیت گرفته اند، تابعیت فرزند متولد شده در خارج از خاک کانادا زمانی قطعی می شود که پس از ۱۸ سالگی حداقل یک سال در کانادا اقامت کند.
  2. هر فردی که در کانادا به دنیا بیاید به شرط اینکه هیچ یک از پدر و یا مادر وی در کانادا اقامت دیپلماتیک نداشته باشند، تبعه کانادا محسوب می شود و پاسپورت کانادایی دریافت می کند. به تعبیر دیگر تنها فرزندان سفرا و مامورین سیاسی خارجی در کانادا مشمول تابعیت نمی شوند.
  3. مهاجرانی که به کانادا آمده اند می توانند درخواست تابعیت کنند. سالانه در حدود یکصدو پنجاه هزار نفر تابعیت کانادایی دریافت می کنند. همه کسانی که اقامت دائم کانادا را داشته باشند در صورت احراز شرایط قانونی می توانند برای دریافت تابعیت کانادایی تقاضای خود را به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا تقدیم کنند.

 شرایط لازم برای درخواست شهروندی کانادا

  • داشتن حداقل هجده سال تمام – (برای افراد زیر هجده سال پدر و مادر یا پدر خوانده و مادرخوانده قانونی یا ولی قانونی می توانند درخواست شهروندی کنند و این در صورتی ممکن است که حداقل یکی از آنها شهروند کانادا باشد یا همزمان برای شهروندی اقدام می کند. علاوه بر این فرد زیر هجده سال بایستی اقامت دایم داشته باشد اما احراز شرط سه سال زندگی در کانادا در مورد این دسته از متقاضیان لازم نیست. )

  • داشتن حق اقامت دایم در کانادا بدون شرط و یا شک به این معنی که وضعیت اقامتی فرد در دست بررسی مجدد یا مشروط به احراز شرط خاص و یا موضوع حکم اخراج نباشد.

  • افراد بالای هجده سال بایستی در چهار سال گذشته ۱۰۹۵ روز در کانادا زندگی کرده باشند. زمانی را که فرد پیش از دریافت اجازه اقامت دایم در کانادا زندگی کرده است ممکن است در محاسبه لحاظ شود. نکته: در تاریخ ۱۹ ژوئن ۲۰۱۷، با تصویب لایحه جدید شهروندی (C-۶) و تبدیل شدن آن به قانون، این بخش از قانون تغییر کرد و شرط حضور فیزیکی برای تابعیت کانادا به سه سال از پنج سال کاهش یافت، همچنین شرط حضور اجباری ۶ ماه در سال حذف شد که جزئیات بیشتر تغییرات در قانون جدید شهروندی را اینجا می توانید بخوانید.

  • متقاضی بایستی تا حد قابل قبولی به زبان انگلیسی و یا فرانسه آشنا باشد. این آزمون برای افراد ۱۸ تا ۵۴ سال الزامی ست.

  • سابقه کیفری نداشته باشد.

  • دانش کافی در مورد کشور کانادا داشته باشد. مبنای اطلاعات در این زمینه کتابی است زیر عنوان نگاهی به کانادا که برای هر متقاضی یک نسخه ارسال می شود.

مراحل پس از ارسال درخواست شهروندی کانادا

  • تقاضای شهروندی مورد بررسی قرار می گیرد و متقاضیانی که سن آنها بین ۱۸ تا ۵۴ سال است برای شرکت در امتحان شهروندی فراخوانده می شوند. این امتحان در خصوص اطلاعات اولیه در مورد کشور کاناداست. مواردی نظیر تاریخ، جغرافیا و سیستم سیاسی این کشور مورد سوال قرار می گیرد.
  • پس از قبولی در امتحان هر متقاضی بالای ۱۸ سال بایستی در مراسم مخصوصی که برای اعطای تابعیت برگزار می شود، شرکت کند. در این مراسم افراد  پس از ادای سوگند شهروندی رسما به عنوان شهروند کانادا شناخته می شوند.
  • شرکت در مراسم جشن شهروندی و سوگند شهروندی آخرین مرحله دریافت سیتزن شیپی کانادا می باشد.

درباره ما

شرکت خدمات حرفه ای کنپارس شرکتی است کانادایی که بر اساس مقررات دولت فدرال کانادا و نیز دولت استان کبک ثبت شده است و زیر نظر علی مختاری عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و…

درباره ما

تماس با ما

دفتر کنپارس :

 1980 Sherbrooke W, Suite710, Montreal, Quebec, Canada   H3H 1E8

ساعات کاری: دوشنبه تا جمعه 9 تا 17 به وقت شرق کانادا

مشاهده سایر دفاتر