تجربه کانادایی

برنامه تجربه کانادایی

این برنامه مناسب نیروی متخصصی است که سابقه کار کانادایی و قصد اقامت دائم در کانادا را دارد. برای اقدام در این برنامه متقاضی می بایست درخواست خود را از طریق سیستم اکسپرس انتری ثبت نماید.

حداقل شرایط لازم متقاضی:

  • حداقل دارای سطح زبانی مورد نیاز (با توجه به کدشغلی) در هر چهار مهارت زبانی (نوشتاری، خوانداری، گفتاری، شنیداری) باشد.
  • برای کد شغلی های 0 و نوع A، ارائه مدرک زبان در سطح CLB7 و
  • برای کد شغلی های نوع B، ارائه مدرک زبان در سطح CLB5 مورد نیاز است.

*توجه شود که مدرک زبان متقاضی 2 سال اعتبار از زمان صدور دارد و می بایست تا زمان اقدام برای اقامت دائم، معتبر باشد.

  • حداقل 1 سال سابقه کار تخصصی در کانادا در 3 سال قبل از اقدام داشته باشد. این سابقه کار می بایست به صورت تمام وقت یا معادل پاره وقت آن باشد و در چهارچوب کار قانونی در کانادا انجام شده باشد.

طبق تعاریف دسته بندی مشاغل در کانادا، منظور از کار تخصصی آن است که:

  • این کار در دسته مشاغل مدیریتی (کد شغلی های 0) یا
  • مشاغل حرفه ای (کد شغلی نوع A) یا
  • مشاغل فنی و تخصیی (کد شغلی نوع B) باشد.

 سابقه کار حین تحصیل و سوابق کاری به صورت خوداشتغال در کانادا، در این برنامه مورد قبول قرار نمی گیرند

برای اقدام در این برنامه نیاز است تا متقاضی درخواست خود را از طریق سیستم اکسپرس انتری و با ثبت EOI ارائه نماید. درخواست وی وارد استخر رقابتی خواهد شد و در صورت انتخاب، برای وی نامه دعوت به اقدام ITA صادر خواهد شد که در آن دستورالعمل و مدارک مورد نیاز برای ارائه پرونده اقامت دائم به طور کامل مشخص شده است.

برای اقدام

فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید تا شرایط شما بررسی شود

درباره ما

شرکت خدمات حرفه ای کنپارس شرکتی است کانادایی که بر اساس مقررات دولت فدرال کانادا و نیز دولت استان کبک ثبت شده است و زیر نظر علی مختاری عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و…

درباره ما

تماس با ما

دفتر کنپارس :

 1980 Sherbrooke W, Suite710, Montreal, Quebec, Canada   H3H 1E8

ساعات کاری: دوشنبه تا جمعه 9 تا 17 به وقت شرق کانادا

مشاهده سایر دفاتر