تجربه کبکی

برنامه تجربه کبکی

Programme de l'expérience québécoise - peq

این برنامه دو زیرگروه دارد:

متقاضی برنامه تجربه کبکی در زیر گروه تحصیل در کبک، برای ارائه درخواست اقامت دائم خود نیاز دارد تا در ابتدا CSQ دریافت نماید، به این منظور می بایست شرایط زیر را داشته باشد:

  • داشتن مدرک معتبر فرانسه در حد متوسط رو به پیشرفته
  • تمکن مالی کافی برای تامین نیازهای اساسی خود و در صورت وجود، همسر و فرزندان
  • داشتن حداقل 18 سال سن و گذرنامه معتبر
  • داشتن قصد اقامت در کبک برای کسب موقعیت شغلی
  • با هدف تحصیل در کبک زندگی و الزامات اقامتی را رعایت کرده باشند
  • حداقل 900 ساعت تحصیل تمام وقت در کبک را گذرانده باشند یا اگر گواهینامه یا دیپلم ایشان بیش از 1800 ساعت تحصیل را تأیید کرده باشد ، متقاضی باید حداقل برای نیمی از مدت زمان برنامه خود در کبک بوده باشد.
  • مدارک تحصیلی مورد قبول در این برنامه:

 کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، دیپلم کالج فنی (DEC)، مدرک تحصیلات حرفه ای (DEP) که به تنهایی یا با گواهی تخصص حرفه ای که به طور متوالی و           900 ساعت آموزش به دست آمده باشد، مدرک تخصص حرفه ای به مدت 900 ساعت یا بیشتر، گواهی تحصیلات دانشگاهی به مدت 900 ساعت یا بیشتر           آموزش، برای دوره های آموزشی به مدت 900 تا کمتر از 1800 ساعت، دارنده مدرک باید یک تجربه کاری 6 ماه تمام وقت مرتبط با تحصیلش نیز داشته باشد.

افراد زیر واجدالشرایط این برنامه نیستند:

  1. بورس تحصیلی دارند که در شرایط آن بازگشتن به کشور خودشان الزامی باشد
  2. برای ادامه تحصیل برنامه دیگری دارند
  3. در زمان ارائه تقاضا، بیشتر از 36 ماه از پایان تحصیلشان گذشته باشد

تجربه کبکی- نیروی کار خارجی موقت

این برنامه مناسب افرادی است که در زمان ارائه درخواست در کانادا حضور دارند و به کاری اشتغال دارند. افراد واجدشرایط، از طریق این برنامه، گواهی انتخاب استان کبک (CSQ) را دریافت خواهند کرد و بدین ترتیب می توانند درخواست اقامت دائم خود را ارائه نمایند.

شرایط لازم متقاضی:

متقاضی این برنامه می بایست در زمان ثبت درخواست اقامت دائم خود، تمامی شرایط زیر را داشته باشد:

  • قصد زندگی در کبک را داشته باشد،
  • اقامت وی در کبک با هدف اصلی کار انجام شده باشد و به قوانین مربوط به اقامت خود پایبند بوده باشد،
  • اقامت وی به عنوان نیروی کار خارجی موقت و در کبک بوده باشد،
  • به مدت 1 سال (پیوسته یا نا پیوسته) در 2 سال قبل از اقدام سابقه کار در کبک داشته باشد و در زمان ارائه درخواست نیز اشتغال به کار داشته باشد.
  • ارائه مدرک زبان فرانسه در مهارت های شفاهی و در سطح حداقل B2
  • تمکن مالی مناسب و کافی
  • داشتن حداقل 18 سال سن و دارای گذرنامه معتبر

در این برنامه، سابقه کاری مورد قبول است که به صورت تمام وقت بوده باشد و متقاضی در ازای انجام آن، حقوق دریافت نموده باشد.

*در برنامه تجربه کبکی، سابقه کار پاره وقت مورد قبول نیست. بعلاوه اینکه سابقه کار متقاضی به عنوان خویش فرما در بیزینسی که مالک تمام یا قسمتی از سهام آن است، مورد قبول نیست.

در صورت تمایل به اقدام در این برنامه، لطفا فرم ارزیابی رایگان سایت را تکمیل نمایید تا متخصصین ما با شما تماس داشته باشند

درباره ما

شرکت خدمات حرفه ای کنپارس شرکتی است کانادایی که بر اساس مقررات دولت فدرال کانادا و نیز دولت استان کبک ثبت شده است و زیر نظر علی مختاری عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و…

درباره ما

تماس با ما

دفتر کنپارس :

 1980 Sherbrooke W, Suite710, Montreal, Quebec, Canada   H3H 1E8

ساعات کاری: دوشنبه تا جمعه 9 تا 17 به وقت شرق کانادا

مشاهده سایر دفاتر